Yüksel HAMZAOĞLU - Okul Müdürü

1975 yılında Sakarya’da doğdu.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Sakarya’da tamamladı.

1998 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünü bitirdi.

1998 yılında Karaman’da öğretmenliğe başladı.

1998-2007 yılları arasında Karaman, Kars ve Sakarya´da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı.

2007 yılında Kaynarca İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE ve okul öncesi birimlerinin koordinatörlüğünü yürüttü.

2008-2013 yılları arasında Kaynarca’da çeşitli kurumlarda yöneticilik yaptı.

2011 yılında Okan Üniversitesinde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2011-2012 yıllarında Sakarya Kaynarca Kaymakamlığı bünyesinde “Acarlar Longozu Tanıtım Projesi” koordinatörlüğü yaptı.

2013-2023 yılları arasında Adapazarı 75. Yıl Cumhuriyet MTAL. ve Serdivan Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü yaptı.

2016-2019 yılları arasında Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü yaptı.

2019-2022 yılları arasında Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı yaptı.

Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Sakarya İli Ölçme Değerlendirme Merkezini kurdu ve yönetti.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Sakarya İli Kitap Yazım Komisyonlarını kurdu ve yönetti.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Sakarya’da yazılan “Şehrimiz Sakarya” ders kitabında editörlük yaptı.

2019 yılında “Liderlik” ile ilgili makalesi uluslararası hakemli dergide yayımlandı.

1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır.