ŞAMPİYON TES-İŞ

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Liseler Arası Basketbol Şampiyonası” tamamlandı.

Genç erkekler basketbol finalinde okulumuz basketbol takımı, Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesini 72-45 yenerek şampiyon oldu.

Yenikent Basketbol Akademisi ve Kulübü bünyesinde Millî Antrenör Atilla ÇELEBİ'nin çalıştırdığı genç sporculardan oluşan basketbol takımımız sergilediği oyunla seyircilerin takdirini kazandı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan turnuvada Sakarya 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ikinci olurken Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi 3. sırada yer aldı.

Şampiyon olan öğrencilerimizi, Millî Antrenör Atilla ÇELEBİ’yi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cihat DORUK’u tebrik ediyoruz.

23-01-2024

Yayın: 23.01.2024 - Güncelleme: 23.01.2024 13:48 - Görüntülenme: 139