Rehberlik Servisi

Bu haftaki konuğumuz mezun öğrencilerimizden Psikolog Nihal KOLSUZ oldu. Psikoloji bölümü ve mesleği ile ilgili harika bir sunum yaptı ve öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtladı. Kendisine değerli paylaşımları iin çok teşekkür ederiz.

Meslek Tanıtım Günleri'nde okulumuzdan mezun olmuş ve meslek hayatına atılmış öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. İlk konuğumuz Dil ve Konuşma Terapisti Günay BİÇİCİ oldu.  Keyifli bir sohbet gerçekleştiren Günay BİÇİCİ mesleğini tanıttı. Değerli paylaşımları için kendisine teşekkür ederiz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Pembe GÜNER tarafından 10. sınıf öğrencilerimize yönelik "Ders Seçimi" ile igli bilgilendirme semineri yapılmıştır.

11 ve 12.sınıf öğrencilerimize yönelik okul rehber öğretmeni Pembe GÜNER tarafından YKS bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Şbt