Etkinlik ve Projeler

Haz

“Die Reise des Mülls” projemizin “ Doğada istenmeyen misafirler” elektronik kitap oluşturma etkinliğinde öğrencilerimiz karışık takım çalışmasıyla geleceğimizi tehdit eden sorunları ele alan bu kitapta doğayı tehdit eden çöp türleri, bu çöp türlerinin doğada yok oluş süreleri araştırmışlardır. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerde bu tehdit ile ilgili farkındalık oluşmuştur. Uluslararası karışık takım çalışmaları ile grupla çalışma ve işbirliğine dayalı öğrenme etkinlikleri gerçekleşmiştir ve öğrencilerde işbirliği içinde çalışma, sorumluluk alma, paylaşma gibi özellikler gelişmiştir. Uluslararası karışık takım çalışması ile yapılan ‘’Unbeliebte Naturbewohner’’ etkinliği sayesinde öğrenciler değişik problemler için çözüm bulmaya çalışırken Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme becerilerini geliştirmişlerdir.  Karışık grup çalışmasında Online toplantıda fikir alışverişi bulunmuşlar, ulusal ve uluslararası anlamda okullar arası takım ruhu ve işbirliği sağlanmıştır.

Mrt

10/D sınıfı öğrencileri Sosyal Etkinlik Dersi konusu olan ''Çevreyi Koruma'' ile ilgili olarak okulumuzda Çevre Koruma Konusu ile ilgili pano çalışması yapmışlar ve Geri Dönüşüm kutuları temin ederek,Geri Dönüşüme dikkat çekmişlerdir.

Haz

Etkinliklerimizden güzel, neşeli kareler

"Milli Mücadele'nin Başladığı 19 Mayıs 1919'un 100.Yılı Kutlama Etkinliği"

Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi 10E Sınıfı İftar Yemeğinde Bir Arada.

Siirt Selahaddin Eyyübi İlkokuluna Kirtasiye Malzemesi ve Kitap Kampanyası

Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu Kutlama Yemeğinde Bir Arada